En smart mobilteknik Trick Nobody Diskussion

För att bli framgångsrik i någon verksamhet måste du alltid vara på tårna.

Följ branschtrender och undersök dina konkurrenter. Det är ingen hemlighet att vår värld rör sig i en mobil riktning.

Det är därför varje företag, oavsett bransch, måste hänga med i de nya mobiltrenderna. Detta är särskilt viktigt för företag med mobil närvaro, till exempel en mobilapp eller webbplats.

Oavsett om du är en mobilappsutvecklare eller driver en lokal pizzeria är det viktigt att hålla dig uppdaterad med utvecklingen inom mobilområdet.

Detta uttalande gäller även för dig som inte har en mobilapplikation. Detta för att du bör överväga att utveckla en mobilapp om du inte redan har gjort det.

Men med så många informationskanaler till hands kan det vara svårt att avgöra vilka som är legitima trender från vilka är trender eller falska nyheter. Detta är vad som inspirerade mig att skapa den här guiden.

Som expert inom mobiltelefonbranschen har jag minskat de 17 vågorna av de bästa telefonerna för nästa år. Här är vad du behöver veta.
Android-apputvecklare eller personer som äger appar som är tillgängliga i Google Play Butik kan ha hört talas om Android Instant Apps.

Detta är en riktig applikation som inte kräver installation och körs på egen hand, därav namnet.
Denna teknik är nu tillgänglig för alla utvecklare. Oavsett om du är en befintlig Android-utvecklare eller en ny, har alla tillgång till den här typen av utveckling.

Instant Apps för Android är revolutionerande för både utvecklare och användare. Användare kan nu starta och testa appar utan att behöva ladda ner dem först.

Fungerar på de senaste Android-enheterna. Det stöds av enheter från Android 5.0 till Android 8.0 eller API nivå 21 till API nivå 26.

En smidig instant-app krävs för att användare ska kunna ladda ner din app. Om de inte har haft en bra erfarenhet av att prova det, kommer de förmodligen inte att installera det.

Denna nya teknik väcker också flera nya frågor. Kommer Apple att följa denna trend och skapa en liknande funktion för sin App Store?

Den här funktionen är för närvarande närmaste bensinstation endast tillgänglig för Android-enheter. Men jag är spänd på att se vad som händer nästa år. Du bör också övervaka detta.2. Mobil artificiell intelligens
År 2022 är vi ett steg närmare robotar som tar över världen. Jag skojar förstås.

Även om vi inte är där än, ser vi fler och fler framsteg inom artificiell intelligens, särskilt inom mobilindustrin.

Vissa AI-program som du kanske känner till inkluderar:

serier
Cortana
alexa
Google Assistant
Men nu använder populära mobilappar programvara för taligenkänning och AI för att förbättra användarupplevelsen. Röstigenkänning förbättrar också handsfree-användning. Tillgängligheten för vissa mobilappar är också relaterad till AI.

Artificiell intelligens används för att överbrygga klyftan i taligenkänningsöversättning. Att förstå användarens röst hjälper utvecklare och marknadsförare att lära sig mer om dessa människor.

Detta gör att du kan adressera dina användare mer specifikt och generera mer försäljning med relevanta annonser.

Mobil säkerhet
Företag måste prioritera mobil säkerhet för att skydda användarinformation och säkerställa att alla transaktioner är säkra.

Detta beror på att vissa användare är ovilliga att använda betalappar på grund av säkerhets- och misstroendeskäl. Företag som är beroende av mobila betalningar kommer att behöva möta detta problem under det kommande året.

56 % av konsumenterna i USA tror att mobilbetalningar ökar deras chanser att falla offer för stöld och bedrägerier.

Endast 5 % av dessa användare tror att mobilbetalningar minskar sannolikheten för stöld och bedrägeri. Ytterligare 13 % av amerikanska konsumenter tycker att det inte spelar någon roll.

Med så många företag som går över till mobila enheter och förlitar sig på mobila betalningar för att generera intäkter, förväntar jag mig att mobil säkerhet är en högsta prioritet för dessa företag.

Företag kommer att hitta ett sätt att övertyga sina kunder. Som ett resultat förväntar jag mig en annan uppfattning om mobila betalningar under det kommande året.

Användare känner sig säkrare i transaktioner.

Om du är ett företag som erbjuder mobila betalningsalternativ bör du lösa detta säkerhetsproblem så snart som möjligt. Mobilapp för småföretag
Mobilappar är inte längre bara för jätteföretag. Alla företag i varje bransch borde ha en mobilapp. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt företag är.

Småföretagare insåg denna trend och började frodas. Faktum är att ungefär 50 % av småföretagarna planerar att utveckla en mobilapp.

55 % av småföretagen säger att de bygger appar för att öka försäljningen. Medan andra företag avgör skälen för utveckling för att förbättra kundupplevelsen och upprätthålla konkurrenskraften på vissa marknader.

Oavsett orsaken är appar för småföretag fortfarande på uppgång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *